LISA HERMANSSON

Music & Event Management

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

Publicerad 2016-08-08 12:45:00 i LIVET,

Ännu en gång spenderat ett par timmar på ett tåg och är numera tillbaka i Stockholm igen. Lite jobb väntar på en gång men därefter ska vi äntligen få landa litegrann efter alla besök och resor innan skolan drar igång igen. Vet inte riktigt vart den här sommaren har tagit vägen, känns som det hittats på saker konstant samtidigt som det å andra sidan känns som det enda som hunnits med är jobb. Men njutit har vi gjort och mysigt har det varit minsann. Höstkänslan smyger sig på mer och mer och speciellt efter dessa dagar i Göteborg där det varit regn och rusk i princip hela tiden (men vem är förvånad, staden är ju känd för att alltid bjuda på regn). Däremot har inte vädret kunnat stoppa den eufori som infunnit sig hos mig under vistelsen, det har varit rosa moln och bubblande glädje konstant i princip. Lyckan över att få vara på samma ställe som Stina, Hani och Elias samtidigt går inte riktigt att sätta ord på. När det dessutom nalkades kräftskiva med kräftor i mängder, Liseberg och brunch så blev poängsättningen sisådär tjugotre av tio möjliga. Åkte karuseller jag aldrig trott jag skulle sätta min fot i, både Helix och Mechanica fick visa vad de gick för och adrenalinkicken var ett faktum. Kan inte säga annat än att hjärtat slog i hundranittio och naglarna lämnade djupa märken i handflatorna som spår efter ett tappert försök att hålla stadigt i bygeln. Men oj vad kul det var! Kan sammanfatta helgen med att det där sällskapet är det bästa som finns och energin som getts av dessa dagar kan jag leva på ett bra tag.  

ALLA HETER GLENN I GÖTEBORG

Publicerad 2016-08-05 09:52:00 i LIVET,

Då skrivs det ännu en gång sittandes på ett tåg och kan konstatera att det här med tågliv har tagits till en helt ny nivå det senaste året. Dels med pendling till och från skolan i Nyköping, men även nu under sommaren när vi tagit små tripper till alla möjliga olika ställen i Sverige. Lisa och Elias on tour helt enkelt, kanske skulle bli en bra bok, vem vet. Denna gång styr tåget äntligen färden mot min kära lillasyster och hennes pojkvän i Göteborg som jag inte träffat på länge nu. Skönt att få miljöombyte från Stockholm igen för även om det finns gott om människor i Göteborg också så känns stämningen överlag mycket trevligare och mer avslappnad. Glädjen och förväntningarna över att få åka iväg och träffa de här människorna, och dessutom med Elias som sällskap, ligger som en skön mjuk boll i magen och spinner som en nöjd liten kattunge. Det gör ju inte heller saken sämre att det även står Liseberg på schemat som inte besökts på hur många år som helst, och barnet som alltid existerar i en någonstans lockas fram mer än någonsin när tankarna svävar iväg till berg-och-dal-banor, sockervadd och Flumride. Trots mulet väder utanför fönstret är lyckoruset ännu en gång ett fakturm, ett faktum som nu för tiden tenderar att hålla i sig ett bra tag och komma tillbaka gång på gång på gång. 
 
 

FÖRÄLDRAR PÅ VIFT

Publicerad 2016-08-02 19:04:09 i LIVET,

Lever och fröjdas i sommarens härliga dagar som fortsätter leverera och för det mesta faktiskt till och med är soliga, tro det eller ej. Fått äran att ha min mamma på besök ett par dagar hos oss här i huvudstaden och det har solats, badats, ätits god mat och strosats längs med Stockholms fina gator. Alltid lika trevligt att upptäcka nya mysiga ställen att hänga på, och det är lite det som är charmen med Stockholm kan jag tycka. Att trots mina hittills tre år i den här staden finns det ännu mycket kvar att se och uppleva och jag tvivlar på att man någonsin slutar överraskas. Gårdagen bjöd på mysig middag på ytterligare ett ställe som inte testats tidigare, men denna gång med Elias föräldrar som även de bestämde sig för att komma upp på besök ett par dagar. Att äta middag på trevliga ställen med människor man tycker om kan vara något av det härligaste som finns enligt den här damen, när det dessutom finns skaldjur på menyn kan inte lyckan vara mer total. 
 
 

Om

Min profilbild

Lisa Hermansson

info@lisahermansson.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela