LISA HERMANSSON

Music & Event Management

GÄVLE MED EN TOUCH AV FÖRSTA ADVENT

Publicerad 2016-11-27 23:33:00 i LIVET,

Att tiden går fort när man har roligt är ett uttryck som extra tydligt visar sig vara korrekt under helger som denna. Lyckoruset var totalt i fredags morse när jag och Elias satte oss på tåget mot Gävle för väl framme fick vi lov att kramas med båda mina systrar, deras respektive samt syskonbarn. När alla bor i olika delar av landet är detta ett fenomen som vi inte är alltför bortskämda med. Hela helgen har i lugn och ro kunnat ägnas åt kramar, lekar, spel, god mat och skratt i mängder vilket bara är helt och hållet fantastiskt. Mysig första advent-frukost i morse som kickade igång detta årets julfirande och tror inte det kunde börjat på ett bättre sätt. Väl tillbaka i Stockholm inser man hur hetsig denna stad är och hur skönt det är att komma bort ibland, få lite perspektiv på saker och ting. Nu bojkottas det snöiga ovädret och ersätts med täcke och tända ljus. Förövrigt brinner redan Gävlebocken tydligen, bara några timmar efter invigningen. Riktiga rebeller som bor i den där staden. 
 
 

BLACK FRIDAY

Publicerad 2016-11-25 10:40:02 i LIVET, MODE, SKÖNHET,

Äntligen är dagen här då alla shopaholics hamnar i himmelriket! En snabbguide genom Black Friday-djungeln som kan tyckas oändlig, vart ska man börja? Här är de sidorna som levererar bäst enligt mig. Happy shopping!
 
 
YVES ROCHER- 50% på en vara, uppge BLACKFRIDAY
NA-KD - 25%, uppge blackweekend
DANIEL WELLINGTONKostnadsfritt klockarmband och fri frakt vid köp av klocka.
BOOZT - Tusentals erbjudanden på olika märken, välj och vraka.
NELLY - 20%, uppge black20

NÄR JOHN BLUND KNACKAR PÅ

Publicerad 2016-11-23 00:47:47 i LIVET,

Morgonstund har guld i mun... Eller? Ni vet den där känslan som uppstår när alarmet ringer på morgonen och det känns som man inte ens hunnit somna innan man måste gå upp igen? Så kändes det imorse kan jag säga, tröttheten togs till en helt ny nivå. John Blund kom inte bara och knackade på om man säger så, snarare bankade ner dörren totalt och sprängde hela huset. Varför drar man aldrig lärdom av sig själv och somnar i god tid? I den bästa av världar hade det ju somnats sisådär åtta timmar före det var dags att stiga upp så uppvaknandet sker av sig självt en liten stund innan alarmet ens ringer för kroppen är så utvilad. Gärna lite fågelkvitter i bakgrunden och lite sol som sakta börjar vakna till liv medan den första koppen kaffe avnjuts i lugn och ro... Jo jag tackar ja. Snarare snooza femtioelva miljoner gånger (eventuellt även stänga av alarmet helt och hållet), flyga upp ur sängen när insikten smyger sig på att klockan visar lite (eventuellt mycket) för sent, rusa runt i lägenheten för att hinna sätta på kaffe plus fixa allt man tänkt att man inte behövde fixa kvällen innan, springa till bussen och antagligen få stå upp hela vägen till skolan/jobbet med andan i halsen, halvfärdigt kaffe i en take away-mugg och en irritation som flödar för att man aldrig lär sig. Bra start på dagen ändå! Som ni säkert förstår är den här individen definitivt ingen morgonmänniska. Tacka vet jag att få sova länge och faktiskt få ha den där sköna avslappnade "morgonen" som beskrevs först i inlägget, tillsammans med mannen i mitt liv. Och vet ni? En sådan dag har jag framför mig imorgon, längtar redan. 

 

Om

Min profilbild

Lisa Hermansson

info@lisahermansson.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela