LISA HERMANSSON

Music & Event Management

FRIDAPODDEN OCH RELEASEFEST

Publicerad 2017-01-27 16:11:00 i LIVET, MUSIK & EVENT,

Igårkväll blev det torsdagshäng med Anton Hagman hos tidningen FRIDA och FRIDApodden i deras hundrade avsnitt (heter det ens hundrade? Låter bara konstigare och konstigare ju mer jag säger det.. Men alla fattar). Tre låtar avverkades med gitarren i högsta hugg, många snapchats filmades och alla verkade nöjda och glada. Därefter blev det middag och en sväng förbi Erik Hassles releasefest med mannen i mitt liv innan vi åkte hem och totaldäckade i soffan, väldigt välbehövligt.

Nu har det precis avverkats ett besök på Danscompagniet tillsammans med Anton och det är dags att lyssna på lite ny musik på kontoret innan den här trötta, utmattade men ack så glada själen tar en lugn och skön helg! 

 

UPDATE: PRAKTIK OCH PODCAST

Publicerad 2017-01-26 17:44:00 i LIVET, MUSIK & EVENT, PODCAST,

Inser att den här bloggen har varit stendöd ett tag vilket är lite synd. Men livet pågår i allra högsta grad just nu och det finns liksom inte mycket tid över. Det är roliga fartfyllda saker som dagarna består av så hjärnan är manglad men samtidigt lycklig! Praktiken på Universal är i full gång kan man lugnt säga, det är förberedelser inför Melodifestivalen där jag jobbar med De vet du som tävlar redan nästa helg i Göteborg samt Anton Hagman som tävlar i Växjö den 18 januari. Vid sidan av detta är även podcasten i full rullning och det har hunnits med tre roliga inspelningar så långt som alla är fyllda av skratt, precis som det ska vara. Nästan så det börjar kännas okej att höra min egen röst, men bara nästan. Har i samarbete med Manners Apparel fått svinfina och sköna tröjor som vi har på bilden nedan, en med NOORA + WILLIAM och en med BLAIR + CHUCK skrivet på. Ni vet när trenden med Skam går alldeles för långt men man ändå gillar det på något vis.. Ska ladda upp batterierna litegrann i helgen med Elias så det finns ork till allt nästa vecka kommer bjuda på. 

 
 

Om

Min profilbild

Lisa Hermansson

info@lisahermansson.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela