LISA HERMANSSON

Music & Event Management

CAPITOL MUSIC GROUP

Publicerad 2016-04-21 17:10:00 i LIVET, MUSIK & EVENT,

Det är en trött själ som checkar in här idag. Fyra dagar har nu passerat på min praktikplats Capitol Music Group och hjärnan går på högvarv. Mängder av nya intryck, människor, artister och rutiner är självklart påfrestande för huvud och kropp. Får väl lite motvilligt erkänna att en viss mängd bortskämdhet faktiskt har smugit sig på via skolan... Det mesta av plugget har nämligen legat inne som eget arbete i schemat, vilket gör att det lätt blir lite sovmorgon och sena kvällar med jämna mellanrum. Att plötsligt behöva ställa klockan på 06.15 varje måndag-fredag tar därför emot mer än vanligt och det är väl ingen ultimat tid att gå upp för universums tröttaste varelse. Speciellt inte när världens gosigaste Elias ligger kvar och börjar senare än vad jag gör, då gäller det att anstränga varenda cell i kroppen för att lyckas ta sig upp från värmen och närheten. Lyckligtvis är det åtminstone något inspirerande och givande för min framtida karriär som finns på andra sidan trötthetstunneln! 

Det är en del uppgifter som har trillat in på mitt skrivbord så jag fixar, trixar och researchar för fullt och dricker, utan att tänka på det förrän i efterhand, alldeles för mycket kaffe. Jobbar just nu med Jill Johnsons kommande höstturné, skriver pressreleaser för några av morgondagens singelsläpp och lite annat smått och gott. Suger åt mig så mycket information som jag bara kan och det är härligt att äntligen få komma ut i branschen och se hur det faktiskt fungerar på riktigt.

Snart är alltså en vecka av tio avklarad och imorgon är det fredag. Oj vad min kropp och själ förtjänar ett glas vin eller två då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa Hermansson

info@lisahermansson.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela