LISA HERMANSSON

Music & Event Management

CAPITOL LIVESESSION

Publicerad 2016-05-04 17:02:00 i LIVET, MUSIK & EVENT,

Med solen i ögonen och en alldeles för varm tröja är det dags för den här damen att ta långhelg. Väderappen på mobilen visar strålande sol och runt 21 grader i nästan en hel vecka framöver, så lyckan är minst sagt total!

Gårdagen bestod av promoaktiviteter hela förmiddagen på Grand Hotel med Sergey Lazarev som är Rysslands bidrag i Eurovision Song Contest. Tätt därefter var det soundcheck följt av livesession på Berns terass som Capitol hade anordnat i samarbete med TV4. Det bjöds på mingel, mat, dryck och artister som uppträdde, exempelvis Lisa Ajax, Martin Almgren, Josefine Myrberg samt Albin och Mattias. Mycket folk, trevlig stämning och en fullspäckad dag helt enkelt.
I morse ringde klockan tidigt igen och den här soliga dagen har bjudit på promojobb tillsammans med Josefine Myrberg i princip hela dagen. Ett besök på tidningen FRIDA där det gjordes en intervju, sushi-lunch i solen och till sist TV4 gjorde så att dagen i princip har flugit förbi.

Nu ska jag åka hem och mysa med världens bästa människa som har fixat mat till mig, igen. Tänker inte klaga, tänker däremot glatt konstatera att livet leker just nu och jag är fantastiskt lycklig! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa Hermansson

info@lisahermansson.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela