LISA HERMANSSON

Music & Event Management

IN ACTION

Publicerad 2016-04-28 17:11:00 i LIVET, MUSIK & EVENT,

Att börja dagen genom att vakna upp med en sprängande huvudvärk för att sedan ge sig ut i spöregn utan paraply är väl kanske inte att föredra. Det är lite som att någon högre makt känner för att riktigt sätta optimismen på prov redan från att man slår upp ögonen. Men jag tog mig till praktiken, kämpade mig igenom första morgonmötet och fick sedan tag i en Treo. Det där är verkligen guld i tablettform! Huvudvärken gick över på 20 minuter, som ingenting. Så nu är jag som pånyttfödd vilket resulterade i att nästkommande möte på schemat som var ett två timmar långt möte med Dolly Style inte alls var besvärligt. 

Men att lite trötthet sitter fast i kroppen kan inte riktigt hjälpas, för oj vad tidigt klockan ringde igår, det var nästan lite omänskligt. Att gå upp 05.20 är en utmaning för de flesta men att vara världens mest morgontrötta människa och gå upp så tidigt är näst intill omöjligt. Men upp kom jag minsann, hann med både dusch och smink och till och med ta på mig kläder innan jag begav mig iväg till Sveriges Radio där ett besök på P4 väntade. Det var den goa och glada Idol-vinnaren Martin Almgren som skulle gästa och spela två låtar och prata lite för de morgonpigga lyssnarna. Han levererade på hög nivå och det är imponerande hur man kan lyckas komma upp i de höga tonerna så tidigt på morgonen (morgontröttast i världen har talat igen)!

Jag och Elias hann även med att prova på ett ställe som heter Meat on a stick igårkväll där de serverar kebab på ett lite mer exklusivt vis. Det var lite för starkt och lite för kladdigt att äta för min smak, men mannen min var nöjd så det var ändå värt! Det blev också bio innan vi begav oss hemåt, det kändes dags att se Djungelboken efter att ha hört väldigt mycket gott om den filmen. Jag måste säga att den var väldigt fin och faktiskt bra gjord! Med tanke på att djuren är animerade och trots det såg verkliga ut och att den lilla lilla killen som spelar Mowgli faktiskt därmed spelar mer eller mindre mot sig själv genom hela filmen, så var den väl godkänd och helt klart sevärd!
Därefter blev det hem och krypa till sängs och kan ju bara konstatera att jag somnade snabbare än snabbast, i den bästa och tryggaste famnen jag vet. Vore dumt att klaga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa Hermansson

info@lisahermansson.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela