LISA HERMANSSON

Music & Event Management

MELODIFESTIVALEN VÄXJÖ - DAG 1

Publicerad 2017-02-15 18:03:00 i LIVET, MUSIK & EVENT,

Väskan har ännu en gång packats alldeles för tung och alldeles för överfull och den här gången var det min kära hemstad Växjö som blev resmålet med syftet Melodifestivalen och Anton Hagman. Sitter i skrivande stund på ett hotellrum med en middag och artistmöte nalkandes om en liten stund med hela Anton-teamet, efter en dag bestående av torrep och intervjuer. Blir en otroligt spännande deltävling på lördag, och nu vet ni vem ni ska rösta på! 
 
 
 

SÖNDAG

Publicerad 2017-02-12 14:06:00 i LIVET,

Stoltheten när man lyckats ta sig upp tidigt för att köra både ett booty + core-pass på gymmet vid 09.30 en söndagsmorgon?! Personen i butiken jag köpte kvarg av i morse sa skämtsamt att det finns hjälp att söka för sådant beteende, haha.. Följdes upp av frukost i lugn och ro med det obligatoriska kaffet. Nu - dags för lite jobb uppfylld med energi från den ändå aktiva morgonen. Ha en fin söndag! 

 

UPDATE: MELODIFESTIVALEN

Publicerad 2017-02-11 23:15:49 i LIVET, MUSIK & EVENT,

Har kommit underfund med att är det någon gång den här bloggen borde leva så är det nog minsann nu, när det faktiskt händer roliga och spännande saker näst intill varje dag. Varit så uppe i allt att det inte funnits en tanke på att kika in här. Grundidén med att skriva här är att det ska fungera som en dagbok främst för min egen del, och det blir ju lite trist att ha en dagbok som hela tiden är tom.. Vet inte riktigt hur givande det är för framtiden, haha.
 
MEN för att köra en liten update så packade jag väskan förra veckan för att dra till Göteborg onsdag-söndag, med Melodifestivalen och De vet du. Vilket jävla team vi var! Intensivt, hejdlöst roligt, lärorikt och nervkittlande är väl ord som beskriver känslorna som cirkulerade där relativt bra. Har hört andra prata om den så kallade mello-bubblan man går in i men hade aldrig trott att den skulle vara så påtaglig. Det var rep, presskonferenser och ännu mera rep - bodde i princip mer på arenan än på hotellet, åt skaldjursbuffé som fick den här damen att hamna i himmelriket och allt avslutades med en efterfest som hette duga. Riktigt roliga dagar och det bästa var att killarna gick vidare till andra chansen, så vi dessutom får göra om allting igen vilket känns grymt!! 

 

Om

Min profilbild

Lisa Hermansson

info@lisahermansson.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela